Dvije godine garancije! Two years guarantee

O Nama

O NAMA

Sve je počelo sa jednim rođendanskim poklonom. Bio je to Mini Micro Plavi, koji je naš sin dobio za svoj drugi rođendan. Do tada nismo razmišljali o kupovini romobila – imao je biciklo koje je volio da vozi. Ali ovaj mali plavi romobil je ubrzo postao prvi izbor za zabavu, i mnogo više od toga… Mat je nakon samo nekoliko pokušaja postao mali trkač! Vrlo brzo je stekao potpunu kontrolu nad upravljanjem, a još brže je raslo i njegovo samopouzdanje! Primijetivši da je često u centru pažnje na ulici, počeo je i da izvodi razne ‘trikove’ kako bi izazvao još veće oduševljenje kod prolaznika. Uživao je tada, isto koliko i danas – nakon 3 godine – na svom Micro romobilu.

A za nas roditelje? Život je postao mnogo lakši! Izlasci u park, prodavnicu, a kasnije do vrtića i škole postali su čak i zabavni. Od tada svi u porodici imamo po jedan Micro – mi, kako bismo mališane mogli pratiti!

Brzo smo spoznali da smo otkrili nešto posebno! Saznali smo da je Micro jedna od najpopularnijih igračaka u više od 80 zemalja svijeta ali kad smo pokušali kupiti Micro i za mladjeg sina u Sarajevu, saznali smo da je BiH jedina zemlja u Evropi i na Balkanu u kojoj Micro nije dostupan.

Odlučili smo ponuditi ovaj fantastičan proizvod i djeci i odraslim u našoj zemlji i kontaktirali proizvođača u Švajcarskoj – Micro Mobility Systems Ltd. Jedan od glavnih kriterija pri selekciji distributera bio je entuzijazam za Micro. U tome nismo manjkali, naročito nakon saznanja o njihovim mnogobrojnim nagradama i priznanjima širom svijeta.

Pitali smo se da li je Micro prikladan za nase tržište? Krenuli smo od sebe…Prioritet nam je zdrav odgoj naše djece. Volimo da gledamo naše mališane kako uživaju. Kako stiču samopouzdanje. Samostalnost. Nove vještine. Nova iskustva a posebno ona koja podstiču zdrav razvoj. Znamo da to ne uspijevaju kroz igračke koje pruzaju kratkotrajna ushićenja, niti one lošeg kvaliteta koje ubrzo donesu i razočarenje. Zato smo vrlo probirljivi pri izboru igračaka. Slušamo mišljenja drugih roditelja stručnjaka. Biramo kvalitet. Gledamo dugoročno.

U Januaru 2015. odlučili smo da realizujemo našu zamisao i osnovali Micro Mobil d.o.o. kako bismo postali ekskluzivni zastupnici MICRO proizvoda za Bosnu i Hercegovinu.

 Nadamo se da ćete uživati u ovim inovativnim proizvodima koliko i mi.

NAZIV FIRME: Micro Mobil d.o.o.

OSNOVANA: Januar 2015, u TUZLI

JIB: 4210173290003

PDV BROJ: 210173290003

BANKA: NLB Banka d.d., Tuzla

ŽIRO RAČUN: 1321902015016562

Svajcarski dizajn, evropski standardi i najkvalitetniji materijali u izradi romobila i zastitne opreme - sigurnost bez kompromisa! Swiss design. European safety standard. Best quality production materials e.g. aircraft-grade aluminium. Safety without compromise! ×
Inovativni dizajn omogucava nevjerovatnu udobnost u voznji, cak i po neravnim povrsinama. The innovative design provides incredible comfort, even on rough or uneven surfaces ×
Nudimo garanciju od 2 godine na svaki romobil. Two years warranty against manufacturing defects for every scooter/kickboard. ×
Micro proizvodi su jedna su od najprodavanijih igracaka u preko 80 zemalja u svijetu! Dobitnici su preko 30 nagrada za dizajn, kvalitet i popularnost na mnogim trzistima gdje su prisutni. Micro products are one of the best-selling products for children, teens and adults in over 80 countries in the world! We have won over 30 awards for design, quality and popularity worldwide. ×

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com