Osvoji popularni Mini Micro romobil!

Posted by in News, Photography Tags: , , , on 19/11/2015 Comments off

Dragi roditelji (tetke, bake, nene…),

Učestvujte u našoj nagradnoj igri ‘Mini Micro: Ocijeni me!’ i osvojite poklon koji će sigurno obradovati Vašeg mališana:

Mini Micro romobil u jednoj od 7 boja!!

Mi obožavamo Micro i možemo pričati i preporučivati ga daanima…bez prestanka! Obično duže nego što nas neko može slušati! :-/ Ali, to je samo naše iskustvo. Mi znamo o pozitivnim iskustvima i mnogih, mnogih, mnogih… drugih širom svijeta, ali da se ne bi oslanjali samo na naše preporuke (A i ko će nama vjerovati, pa mi ih prodajemo!) potrebni su nam iskreni utisci i iskustva drugih korisnika sa našeg područja.

Šta očekujemo od pobjednika?

Od učesnika koji ispoštuju pravila igre, biramo jednu osobu koja će dobiti Mini Micro romobil. Od dobitnika očekujemo da, nakon korištenja romobila podijeli sa ostalima svoje utiske o Micro. Konkretno tražimo: Jedan kratki kekst o prvim utiscima 1 mjesec nakon preuzimanja poklona + jednu detaljniju evaluaciju nakon 3-4 mjeseca korištenja romobila. (Zavisno od vremenskih uslova, tj. ako su snijeg i poledica na ulici. Sve ostale prilike su prikladne, samo je mašta granica:). Naravno, nakon evaluacije, pobjednik zadržava poklon!

Ako ste spremni da uložite nekoliko minuta svog vremena za ovaj super-zabavni poklon, čitajte dalje!

 

Detalji i Pravila igre

Nagrada će se igrati putem naše Facebook stranice i Twittera, od 23.11.15. do 15.12.15. Da biste učestvovali u igri, treba da uradite slijedeće:

Ako igrate putem Facebook-a:

  1. Lajkujte Micro BiH stranicu
  2. Lajkujte i podijelite Post o ovoj nagradnoj igri
  3. U komentaru odgovorite na pitanje: Zašto biste voljeli da dobijete Micro?

 

Ako igrate putem Twitter-a:

  1. Follow
  2. Lajkujte tweet o ovoj nagradnoj igri
  3. U reply odgovorite na pitanje: Zašto biste voljeli da dobijete Micro? (obavezno spomenite #microbih)

Isti učesnik može igrati na obje platforme (imamo potpuno razumijevanje za ovisnike društvenih mreža!! 😎

Pobjednika ćemo izabrati 15.12.15. u 22h, na osnovu najboljeg odgovora. U slučaju da nemamo očiglednog pobjednika, napravićemo užu selekciju, i slučajnim odabirom dobićemo pobjednika. Zadržavamo puno pravo na izbor najboljeg odgovora, bez primjedbi učesnika ili trećih lica.

Pobjednik će biti obaviješten 16.12. putem FB ili Twitter messengera. Objava rezultata istog dana, post na FB, Twitteru i u sekciji Novosti na www.micro-romobil.ba.

Pravo učesća imaju isključivo stanovnici BiH

Članovi porodice i rodbina i prijatelji nemaju pravo učešća.

Sretno!

Micro tim 🙂

candy-lilac-limited-edition-mini-micro-sporty-scooter-8e6Micro-Mini-Micro-Sporty-Scooter-Red-Made-in-Germany-700x700mini_blue_sporty-backmini_sporty_orangeDjeciji Sajam 15 Mostar2