Podijelite svoje mišljenje o Micro i osvojite nagradu!

Posted by in Uncategorized on 17/02/2016 Comments off

Dragi Micro KORISNICI,

Podijelite svoje iskustvo sa ostalim Micro fanovima i uz malo sreće možete osvojiti jednu od sljedećih Micro nagrada: Kacigu, zvonce ili naramenicu – izbor je Vaš.

O čemu se radi?
Već ste kupili Micro (ili ste ga dobili na poklon – srećnici!).
Da li Vam se sviđa? Da li je Vama ili Vasoj djeci uljepšao ili olakšao život na bilo koji način? (Ili ipak smatrate da je to bila promašena investicija? Olakšajte si dušu, prihvatićemo i to junački!) Da li Vam je Micro učinio izlaske u park zabavnijim? Pomogao u razvoju djeteta? Ubrzao put do vrtića/škole/prodavnice? Skratio put do posla? (ne obraćamo se djeci u radnom odnosu nego odraslim mladog duha…da, da imamo i poslovnih ljudi na listi kupaca! Da li provodite više vremena vani uz Micro? Aktivniji ste nego ranije? Ili Vas ni to čudo nije izvuklo iz topline Vašeg doma/auta?

Iskreno nam je stalo da Vašeg mišljenja i nadamo se da ćete odvojiti par minuta da ga podijelite sa nama.

 

Kako učestvovati?

Pošaljite nam svoj komentar UZ minimalno jednu fotkicu DO 1.3.2016. Bilo kakva priča, anegdota, komentar su dovoljni. Dva načina učešća:
1. Putem komentara na Facebook post od 17.2.16.
2. Putem vibera na 063494344 ili SMS poruke na isti

3. Putem email adrese info@micro-romobil.ba

Viber-SMS i e-mail odgovore ćemo objaviti na www.micro-romobil.ba)

Sva imena će ići na listu i pomoću stranice www.random.org slucajnim kompjuterskim odabirom imaćemo jednog sretnog dobitnika/cu (prvo ime na listi). Rezultat će biti objavljen na FB postu 2.3.2016 i na ovom clanku. Video snimak izvlačenja će biti dostupan, po zahtjevu.

Sretno!
Vaš Micro

LAJKAJTE NASU FACEBOOK STRANICU ili nas pratite na TWITTER-u POD IMENOM MICRO BiH, KAKO BI BILI INFORMISANI O BUDUCIM NAGRADNIM IGRAMA I NOVOSTIMA.

Helmet_Raspberry Matt_AC2032_AC2033-426x400Kaciga plavaZvonce crnonaramenica

Učesnici koji su se odazvali putem Viber-a ili email-a:

  1. L. i A. Corhodzic – Sarajevo/Travnik

Naša najdraža igračka! Kod svake druge zainteresovanost traje vrlo kratko, kod MICRA se ona mjeri već godinama. Zarazili smo i ostale drugare, kao i mamu i tatu. Prava smo MICRO porodica :)”

Nagradna igra 1.3.16. - ucesnik

 

2. I. Kuluz  – Sarajevo

”Naše šetnje postale su razigrane i pune smijeha. Jedva čekam da mama i tata nabave još jedan kako bismo zajedno uživali. Volimo Micro?”

Ucesnik igre 1.3.16. - Kuluz

 

3. E. Mehić

”Naša djevojčica je svoj prvi Micro G-Bike dobila na poklon za svoj 3. rođendan. Bio je to zaista divan dan kao što se vidi na slici 🙂 Od tada je Micro uvijek sa nama, na moru ili na planini, kako zabavi nikad ne bi bilo kraja!”

Ucesnik 1.3.16. MehicUcesnik 1.3.16.-a MehicUcesnik 1.3.16.-b Mehic

 

POBJEDNICA MICRO NAGRADNE IGRE*:

LEJLA CORHODZIC (Sarajevo/Travnik)

*Dobitnika/cu smo dobili automatskim izvlacenjem uz pomoc web stranice www.random.org. Video snimak izvlacenja dostupan po zahtjevu. Zahtjev na info@micro-romobil.ba ili Viber 063494344