Poklanjamo jedan “MINI MICRO 3u1” kickboard!

Posted by in Uncategorized on 07/06/2018 Comments off

Sve vise istrazivanja potvrdjuju vaznost usvajanja zdravih navika od malih nogu. MICRO podrzava aktivnu igru i osamostaljivanje djece od rane dobi. S tim u cilju poklanjamo jedan Mini Micro 3u1 kickboard/romobil, namijenjen za malisane od 1-5 godina, u vrijednosti od 195km.

Uz tri nacina upotrebe, Mini Micro 3u1 se prilagodjava uzrastu djeteta. Omiljena je igracka u svijetu, drugar u akciji, prevozno sredstvo, sprava za vjezbu i prakticna zamjena za kolica (najvaznija stvar, ako pitate mame i tate!:) Po misljenju strucnjaka, pomaze u razvoju motorike, za sto je i visestruki dobitnik nagrada.

USLOVI IGRE
Obavezno:
1. Like nasu Facebook ili Twiter stranicu (Micro BiH)
2. Like i podijeli ovaj post
3. Taguj 5 prijatelja koji bi voljeli da imaju MICRO
4. U komentaru ove objave napisati NAZIV i postaviti SLIKU Vaseg omiljenog Micro romobila/kickboarda/bicikla (iz bilo koje kategorije). Slike cete naci na nasem e-shopu www.micro-romobil.ba. (Sliku 1. sacuvati, 2. uploadovati u komentar).

Igra se zavrsava u ponoc 24.06.2018. Vec sljedeci dan, 25.06. slucajnim odabirom uz pomoc aplikacije www.random.org, dobicemo sretnog dobitnika. Ime ce biti objavljeno na nasoj FB i Twitter stranicama isti dan. Dobitnik ce imati izbor od 2 boje. Preuzimanje nagrade u Sarajevu ili Tuzli (ili po dogovoru) u roku od 7 dana nakon objave rezultata.

A sad, u akciju 🙂 Sretno!
#originalromobil #originaltrotinet #originalmicro