10% POPUSTA na cijelu narudžbu ukoliko kupuješ dva ili više romobila. Kod kupovine primijeni kupon SCOOTER10OPŠIRNIJE

Blog

12.2.2022.g.

Micro proizvodi na otplatu i do 18 mjesečnih rata

Da li ste znali da osim tri opcije plaćanja koje su dostupne u našoj web trgovini (pouzećem, karticom, žiralnom uplatom) Micro proizvode možete platiti i preko brzog kredita sa otplatom i do čak 18 mjesečnih rata!?

Jedini uslov je da imate dokaziva primanja koja su dostatna za otplatu mjesečne rate, kao i da mjesečna rata nije manja od 20 KM.

Trošak kredita iznosi svega 5% jednokratno od vrijednosti kupovine i taj iznos ne plaćate odmah nego se dodaje na ukupni iznos kredita. Na primjer, ako vrijednost proizvoda koje kupujete iznosi 400,00 KM i odabrali ste opciju otplate na 12 mjesečnih rata, Vaš ukupan kredit iznosit će 420,00 KM i vratit ćete ga kroz 12 mjesečnih rata u iznosu od 35 KM.

Ukoliko želite na ovaj način da kupite neki Micro proizvod, prije slanja narudžbe javite nam se na mail micro@micro-romobil.ba ili na viber/whatsupp +38762313520.

 

10.2.2022.g.

Micro poklanja! 🙂

Za pratioce naše stranice na facebooku Micro BiH i stranice na instagramu micro.bih, Micro organizuje jednu akciju darivanja.

Ako želite da učestvujete u akciji darivanja, jednostavno posjetite naše stranice na ovim društvenim mrežama i slijedite upute. Kliknite ovdje za FB stranicu Micro BiH ili ovdje za Instagram stranicu micro.bih.

 

Pravila za dobitnike poklona:

* Učestvovati možete od trenutka postavljanja objave o darivanju na Facebooku ili Instagramu, pa sve do 22.2.2022.g. do 12 sati.

* Objavljivanje imena dobitnika poklona će se izvršiti na Micro FB i Instagram stranici, 23.2.2022.g.

* Organizovanje preuzimanja poklona će se obaviti po dogovoru sa dobitnikom poklona, u Micro prodavnici u Sarajevu (Otoka) ili slanjem poklona na željenu adresu (bilo gdje u BiH). U slučaju da dobitnik poklona bira slanje poklona na adresu, snosi trošak dostave (6 KM).

* Za poklon možete birati bilo koji Micro proizvod (bilo da se radi o proizvodu za djecu ili proizvodu za odrasle osobe), s tim da za proizvode u vrijednosti većoj od 200,00 KM dobijate poklon bon u vrijednosti 200,00 KM kojim se cijena željenog proizvoda umanjuje za 200,00 KM. Ukoliko ste odabrali poklon vrijednosti ispod 200,00 KM ne dobijate poklon bon, već odabrani proizvod.

* Ukoliko se desi da u momentu darivanja željeni proizvod više nije na stanju, dobitnika/cu darujemo sa nekim drugim proizvodom po njegovoj/njenoj želji koji se nalazi na stanju zaliha.

* Dobitnik poklona može i nakon što bude kontaktiran promijeniti svoj izbor poklona u odnosu na proizvod / model proizvoda kojeg je inicijalno naveo u komentaru objava na društvenim mrežama. 😉

 

4.1.2022.g.

Novi Mini Micro Deluxe Magic romobili / trotineti

Patentirana linija romobila / trotineta za najmlađe, sada sa jedinstvenim ručkama koje svijetle na dodir.

Više informacija ovdje.

 

2.1.2022.g.

Kupon sa popustom za kupovinu Micro proizvoda

Registrujte se za dobijanje Novosti/Newslettera, budite u toku sa najnovijim Micro ponudama, a mi ćemo Vam poslati još i kupon koji Vam donosi 5% popusta kod kupovine Micro proizvoda. Kupon možete iskoristiti već prilikom prve narudžbe / kupovine Micro proizvoda ubacivanjem željenih proizvoda u korpu i upisivanjem dobijenog kupona u za to predviđeno polje.

 

1.1.2022.g.

Dobrodošli na novu web stranicu Micro!

Dobrodošli na novu web stranicu u vlasništvu kompanije Micro Mobil, ekskluzivnog uvoznika i distributera Micro proizvoda za tržište Bosne i Hercegovine. Uživajte u pretraživanju proizvoda i naručite ih iz udobnosti Vašeg doma. Proizvode dostavljamo bilo gdje u BiH putem brze pošte, a cijena dostave je samo 6 KM za narudžbe u vrijednosti ispod 200,00 KM, dok je za narudžbe vrijednosti preko 200,00 KM dostava potpuno besplatna.