10% POPUSTA na cijelu narudžbu ukoliko kupuješ dva ili više romobila. Kod kupovine primijeni kupon SCOOTER10OPŠIRNIJE

Način plaćanja

Plaćanje pouzećem (na adresi, po preuzimanju proizvoda)

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Virmansko plaćanje

Na svoju e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva, mobilnog bankarstva, putem banke ili pošte. Po zaprimljenoj uplati, šaljemo vam naručene proizvode dostavom na naznačenu adresu. Ukoliko ste se odlučili za preuzimanje robe u sjedištu naše firme (Bracom Sport Shop – kompleks Zetra), istu ćemo Vam pripremiti i obavijestiti Vas o vremenu preuzimanja.

Lično preuzimanje robe u našoj poslovnici je besplatno.

Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon proknjiženih / evidentiranih uplata u skladu sa izvodima iz banke.

Kartično plaćanje (trenutno van funkcije)

NLB e-commerce je naš online servis za sigurno plaćanje. Svaki kupac koji želi da izvrši kupovinu na web trgovini www.micro-romobil.ba može izvršiti uplatu putem NLB e-commerce. Ovom uslugom moguće je plaćanje svim MasterCard, Maestro i VISA karticama. Sva plaćanja će se vršiti u domaćoj BAM valuti.