10% POPUSTA na cijelu narudžbu ukoliko kupuješ dva ili više romobila. Kod kupovine primijeni kupon SCOOTER10OPŠIRNIJE

Kvalitet

Ulažemo u kvalitet i sigurnost

Naše proizvode odlikuje izuzetno visok kvalitet i dugovječnost. Koristimo samo pažljivo odabrane materijale. U svakoj fazi razvoja i procesa proizvodnje, svaki novi proizvod prolazi kroz strogu kontrolu kvalitete s različitim postupcima ispitivanja; ovo garantuje da su ispunjeni svi zahtjevi nacionalnih i međunarodnih standarda bezbjednosti.

Komponente naših skutera pažljivo su odabrane. Na primjer, samo se netoksične pjene koriste za ručke radi zaštite okoliša. Većina dijelova je spojeno šarafima, a ne zavareno, što znači da se po potrebi mogu lako zamijeniti.

Naši proizvodi imaju natprosječan životni vijek.

Za razliku od današnjeg društva sa navikama na jednokratnu upotrebu, Micro proizvodi su napravljeni za dug životni vijek. Jamčimo jedinstvenu uslugu popravka i rezervnih dijelova u cijelom svijetu za svaki proizvod. Naša globalna prodajna i servisna mreža osigurava profesionalno održavanje naših proizvoda, što pozitivno utječe na njihov vijek trajanja i čuva prirodne resurse.

Naši proizvodi su koncipirani tako da i sami možete mjenjati rezervne dijelove. Pogledajte linkove koji vode do videa za servisiranje:

https://www.youtube.com/c/microscooters/playlists

https://www.micro-mobility.com/en/support

has been added to your cart.
Checkout