10% POPUSTA na cijelu narudžbu ukoliko kupuješ dva ili više romobila. Kod kupovine primijeni kupon SCOOTER10OPŠIRNIJE

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Micro Mobil pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.micro-romobil.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija, te upravljanja sadržajem stranice.

Na domeni www.micro-romobil.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Micro Mobil-a.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim obićajima online poslovanja.

Korištenjem Micro Mobil online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na e-mail adresu micro@micro-romobil.ba

Micro Mobil online trgovina radi svaki dan u godini od 0-24 h. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a ili Firefox-a. Kupovinu u Micro Mobil online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja.
Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na micro-romobil.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na micro-romobil.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.
Svaki korisnik Micro Mobil online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu micro-romobil.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice micro-romobil.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini micro-romobil.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na micro-romobil.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Micro Mobil će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici micro-romobil.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Micro Mobil neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici micro-romobil.ba

Micro Mobil nastoji dati najbolju moguću uslugu. Micro Mobil ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite na e-mail micro@micro-romobil.ba.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. Micro Mobil nije odgovoran  za nepravilnosti ili greške marketinških materijala oglašivača.

Micro Mobil nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice micro-romobil. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili  nekom drugom radnjom.

Micro-romobil.ba je privatno vlasništvo i u vlasništvu je firme Micro Mobil d.o.o. Sarajevo, ID 4210173290003. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.
Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni. Korisnik stranice micro-romobil.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na microromobil.ba su pravo kompanije Micro Mobil d.o.o. Sarajevo i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Micro Mobil je strogo zabranjeno.

Micro Mobil može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Saglasnost i promjena pravila

Uslovi korištenja internet stranice micro-romobil.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice micro-romobil.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice micro-romobil.ba. Pravo korištenja stranice micro-romobil.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja ipravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Micro Mobil može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i  promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice micro-romobil.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da Micro Mobil ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Info

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati  putem info linije na br. +387 62 31 35 20 ili na e-mail adresu micro@micro-romobil.ba 

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici www. micro-romobil.ba su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Micro Mobil. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.