10% POPUSTA na cijelu narudžbu ukoliko kupuješ dva ili više romobila. Kod kupovine primijeni kupon SCOOTER10OPŠIRNIJE

Održivost i društvena odgovornost

Održivost i društvena odgovornost

Micro preuzima odgovornost za okoliš i društvo. Od lansiranja prvih skutera, uvijek smo nastojali stvoriti pomalo suprotan trend našoj navici odbacivanja proizvoda u smeće, putem visokokvalitetnih, izdržljivih proizvoda.

Micro je jedini proizvođač skutera na svijetu koji nudi popravak i dugoročnu zamjenu rezervnih dijelova, što također doprinosi trajnosti naših proizvoda. A kad se i dostigne kraj životnog ciklusa, naše aluminijsko kućište može se reciklirati bilo gdje. Ovo je još jedan razlog zašto nikada nismo ozbiljno razmišljali o ponudi karbonskog modela.

Upravljači naših dječijih proizvoda podesivi su po visini i rastu s djetetom. Na primjer, Mini Micro koristi se kod jednog djeteta u prosjeku četiri do pet godina, a Maxi Micro 6 godina (nakon čega vijek proizvoda i dalje nije pri kraju, te se proizvod obično predaje drugom djetetu). U usporedbi sa Mc Donalds igračkom, koja se koristi ne više od nekoliko sati, ili s Barbie lutkom, s kojom se dijete igra do godinu dana, te u usporedbi sa romobilom prosječne robne marke koji će obično trajati do dvije sezone, broj godina koliko traje jedan prosječan Micro proizvod je zaista značajan.

Naša strategija: Privatni e-skuteri umjesto iznajmljivanja

Kao izumitelji mikro mobilnosti, više od 20 godina bili smo uvjereni da je skuter idealno prijevozno sredstvo za gradove – lagan, kompaktan, siguran i održiv. Za razliku od najnovijih dostignuća u području rentanja ili „sharinga“ e-skutera, mi slijedimo strategiju ličnog električnog skutera.

Prema našem mišljenju, trenutni poslovni model koji je nastao u SAD -u nije ni održiv ni siguran. Skuteri za iznajmljivanje u prosjeku se koriste samo 29 dana prije nego što završe u kanti za smeće. Osim toga, opasno je ako potpuno neiskusni vozači koriste e-skutere u visoko frekventnim gradskim zonama. Oni koji imaju vlastiti e-skuter također preuzimaju i odgovornost za njegovo stanje i rukovanje.

ECO Kid's Scooter od reciklirane plastike

Linija ECO proizvoda još je jedan korak ka održivosti za Micro. Korištenje «zelene plastike» znači smanjenje ne samo zagađenja mora i gubitka vrijednih resursa, već i ekološkog otiska za čak 82% emisije CO2 u odnosu na novu plastiku. Za više informacija o ECO dječjim skuterima kliknite ovdje (link moze voditi na Maxi Micro Eco).

has been added to your cart.
Checkout